OM NOR-TRADE


NOR-TRADE AS - en merkeuavhengig bilforhandler

Vi holder til rett ved E6 - godt synlig på Bilby`n, Sluppen i Trondheim - i samme bygg som Mekonomen, Hertz Bilutleie og Cary, vis a vis Statens Vegvesen,  

Vi er en av de største i Midt-Norge på salg av elbil, - men for de som ser på bil som mer enn et transportmiddel, finner du alltid et utvalg premiumbiler i vårt showroom.

Vi omsetter om lag 200 biler per år - de aller fleste med resterende norsk nybilgaranti.

IMG_3100[63409]
IMG_3098[63407]
IMG_2976[58272]

Historien 2011 - 2021

 - Elbiler med resterende nybilgaranti - 


Etter noen år med bilsalg på Lade, flyttet vi inn i  de moderne lokalene vi holder til i dag, i de tidligere SAAB/KIA lokalene på Bilby`n.


Her finner du for det meste elbiler med resterende norsk nybilgaranti, det vil si 60 måneder/100.000 kilometer garanti fra og med første gangs registrert i Norge.


Selskapet feirer i år 10-årsjubileum - vi ser frem til de neste 10!

ELEKTRONISK SINGERING AV ALLE DOKUMENTERVi har lagt til rette for elektronisk signering av alle dokumenter vedrørende ditt neste bilkjøp når du ankommer vårt showroom.


Hos Nor-Trade gjennomfører vi e-signering av både kjøpekontrakt, finansieringsdokumenter og salgsmelding.


Husk Bank-id eller Bank-id på mobil når du skal handle bil. Dette gjør handelen både raskere og sikrere.- Velkommen -Nissan Leaf & Tesla

 - Folkefavorittene - 


Størsteparten av bilene som har rullet inn og ut portene på Nor-Trade har vært norsksolgte elbiler med hovedvekt på folkefavorittene Nissan Leaf og Tesla i alle mulige farver, utstyrsnivå og batteripakker.

Vi hos Nor-Trade har selv kjørt Nissan Leaf og Tesla til daglig i flere år.


Hos oss har de aller fleste bilene både resterende norsk nybilgaranti (60 mnd./100.000 km. fra første gangs registrert i Norge) og nyere NAF test. Trygt for oss - trygt for våre kunder.


Se oversikt over alle våre biler her.